De mooiste en meest unieke bloemsierkunst

Bloemsierkunst Ilyas is hét adres voor uw bloemsierkunst in Waspik. We hebben een jarenlange ervaring met het maken van de mooiste bloemwerken en staan ook graag voor u klaar. Onze boekketten, corsages en stukken onderscheiden zich van alle andere bloemisten en zijn altijd divers én uniek. Laat ons uw wensen vertalen naar bloemen.


Aantrekkelijke bloemcomposities

Onze naam zegt het al: wij maken kunst van bloemen. Dit doen wij door de mooiste combinaties van bloemen en kleuren te maken en door uniek te zijn in onze uitwerking. Bekijk hieronder de voorbeelden en u zult vast en zeker snappen wat wij bedoelen. Zo creëren we aantrekkelijke bloemcomposities gemaakt van organische materialen als bloemen, bladeren, takken en mos. Maar materialen als steen, glas en metaal kunnen we eveneens wanneer u dat wilt verwerken in het stuk.

Onze kunstwerken zijn ideaal voor bruidsboeketten, bruidsstukken en corsages. Wij maken uw dag namelijk met alle liefde nóg mooier. Daarnaast kunnen we vanzelfsprekend creaties samenstellen die voor een andere gelegenheid zijn bedoeld. Van de meest uitbundige bloemsierkunst tot aan bescheiden werkjes: wij kunnen het allemaal. Vertel ons uw wensen en we doen er alles aan om deze waar te maken. Desgewenst geven we u advies en helpen we u bij het maken van een keuze.

Bloemen uit eigen kwekerij

De bloemen die we gebruiken voor de bloemkunst zijn afkomstig uit onze eigen bloemenkwekerij. De verzorging hebben we dus helemaal in eigen hand, waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen. Door uw bloemstuk bij ons te kopen, bent u dus gegarandeerd van bloemen van de hoogste klasse en met een lange levensduur.

Neem contact op met Bloemsierkunst Ilyas in Waspik als u uw bestelling wilt doorgeven of meer informatie wenst. Dit kan door te bellen naar 085-2081031 of door het contactformulier in te vullen. We staan u spoedig te woord.